0745 762 252

Ce trebuie să eviți înainte de implantul mamar pentru o intervenție reușită 

Dacă a sosit momentul să faci o schimbare aspectului tău fizic și ai decis să optezi pentru implantul mamar cu efect de augmentare, acest articol este pentru tine. Succesul intervenției estetice chirurgicale depinde atât de medicul estetician, cât și de tine. Dincolo de operația propriu-zisă trebuie să respecți recomandările chirurgilor esteticieni înainte și după intervenție. Astfel îți ajuți corpul să se refacă și contribui la menținerea rezultatelor operației estetice. Ce trebuie să eviți înainte de operația de implant mamar și ce cuprinde pregătirea preoperatorie? Află în continuare recomandările medicilor chirurgi esteticieni de la Clinica Anovia!

Îngrijirea și atenția pe care o acorzi corpului tău nu trebuie să înceapă în perioada postoperatorie, ci cu cel puțin două săptămâni înainte de intervenția estetică pentru implantul mamar. Încă din perioada preoperatorie începe pregătirea corpului pentru impactul pe care operația estetică îl avea asupra acestuia. Dacă post operator vorbim despre ameliorarea disconfortului, a durerilor ușoare și refacerea zonei sânilor, preoperator discutăm despre un proces blând de curățare și vitaminizare a organismului.

Sfaturi și recomandări înainte de implantul mamar

Știi exact cum îți dorești să arăți după intervenția estetică de augmentare a sânilor? Citește cu atenție recomandările specializate de mai jos și descoperă tot ce trebuie să știi despre pregătirea preoperatorie pentru implantul mamar: 

  • Evită dietele stricte și oferă corpului tău nutrienții și vitaminele de care are nevoie
  • Mărește aportul de fructe, legume și alimente bogate în proteine și aminoacizi
  • Hidratează-te corespunzător 
  • Adoptă un meniu zilnic echilibrat, format din mese principale și gustări
  • Evită consumul de alcool, indiferent de cantitate
  • Include în programul tău zilnic cel puțin 30 de minute de exerciții sau mers
  • Monitorizează somnul și odihnește-te suficient
  • Evită dozele de aspirină sau antiinflamatoare nesteroidiene cu cel puțin 2 săptămâni înainte de intervenția estetică 
  • Respectă programările la medicul estetician înainte de intervenție pentru recoltarea probelor de sânge și ecografie localizată înainte de intervenție

Toate aceste recomandări se aplică cu 2 săptămâni înainte de operația de implant mamar. Astfel corpul tău va elimina orice toxină ce ar putea afecta intervenția estetică, în timp ce asimilează vitaminele și nutrienții esențiale pentru perioada postoperatorie. Cu cât corpul tău are un tonus bun și este echilibrat din punct de vedere nutrițional, cu atât mai ușoară și suportabilă va fi perioada de recuperare după intervenția chirurgicală pentru implantul mamar. 

Dacă până acum ne-am concentrat pe sănătatea fizică și pregătirea corpului pentru tot ce presupune intervenția pentru augmentarea sânilor prin implant mamar, hai să discutăm și despre pregătirea la nivel psihic pentru această schimbare. Înainte de a începe această transformare la nivelul corpului tău, acceptă ajutorul și sfaturile medicilor ca să te asiguri că implantul mamar ales este conform așteptărilor tale. Astfel eviți orice neplăcere cauzată postoperatorie. Mizează întotdeauna pe un implant mamar care să îți ofere un aspect echilibrat și bine proporționat, în timp ce emană naturalețe și îți evidențiază trăsăturile corpului. 

Vrei să te asiguri că implantul mamar ales ți se potrivește? Optează pentru consultantul personal de la Clinica Anovia, un serviciu esențial care te ajută să faci cea mai bună alegere în funcție de nevoile tale, forma și trăsăturile corpului. 

Te pregătești pentru o operație estetică cu implant mamar? Asigură-te că urmezi toți pașii și sfaturile medicilor pentru perioada preoperatorie. Oferă atenția cuvenită corpului tău înainte de intervenția pentru augmentarea sânilor. Pentru orice intervenție estetică cu implant mamar, te așteptăm la Clinica Anovia! Alege orașul în care vrei să ne întâlnim și programează o consultație. 

Articole Similare

Cum ne menținem printre cele mai bune clinici de estetică din București? Echipa de medici esteticieni de la Clinica Anovia îmbină cu succes profesionalismul, cunoștințele medicale și empatia, ca rezultatul final să fie așa cum ți-ai dorit. Parcurgem fiecare etapă alături de tine, de la alegerea operației estetice potrivite, până la monitorizarea și menținerea rezultatelor pe termen lung.

Web Design Made with ❤️ by TextOne and protected by WordPres sécurité Antimalware