0745 762 252

Anovia este clinica de estetică pe care o așteptai!

Esteticieni cunoscuți, consultanți care să te ghideze către cele mai bune proceduri pentru tine și cea mai extinsă gamă de tratamente și intervenții estetice, toate în același loc, la o programare distanță de tine!

Anovia este clinica de estetică pe care o așteptai!

Esteticieni cunoscuți, consultanți care să te ghideze către cele mai bune proceduri pentru tine și cea mai extinsă gamă de tratamente și intervenții estetice, toate în același loc, la o programare distanță de tine!

doctorul Bogdan Tudor și ecahipa noastră de specialiști

Experimentați frumusețea reală la Anovia, unde doctorul Bogdan Tudor și echipa noastră de specialiști pasionați vă oferă cele mai avansate și personalizate tratamente de chirurgie estetică. Suntem dedicați să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă redobândiți încrederea în sine.

Conturarea Frumuseții Tale la Clinica Noastră de Estetică

Tehnica și cunoștințele medicale creează o sinergie al cărei rezultat este vizibil în fiecare pacient care trece pragul clinicii noastre de estetică. Transpunem frumusețea ta interioară la exterior și te ajutăm să îți conturezi frumusețea, să ștergi urmele timpului și să obții aspectul pe care ți-l dorești cu ajutorul echipei noastre de medici și specialiști pregătiți să-ți recomande operațiile estetice potrivite.

Bogdan Tudor

Doctor

Ce înseamnă pentru tine conceptul de cea mai bună clinică estetică?

 Dacă îți dorești ca eficiența și siguranța intervențiilor estetice să se îmbine cu accesibilitatea și sfaturile utile ale medicilor, Anovia este locul în care te vei regăsi. Ai acces la un consultant personal care să te ajute să iei cele mai bune decizii în materie de chirurgie plastică și estetică.

 

Operațiile estetice mult dorite sunt de acum mai accesibile datorită sistemului de plată în rate pentru care poți opta în clinica de chirurgie plastică și estetică Anovia. În plus, Anovia este mai aproape de tine datorită conceptului de “pop-up clinic” ce ne aduce mai aproape de tine. Iar când toate acestea se întâlnesc cu aparatura medicală de ultimă generație și expertiza medicilor, se conturează una dintre cele mai bune clinici de estetică.

Redă încrederea în corpul tău cu ajutorul operațiilor estetice care ți se potrivesc.

weekend în diverse orașe din România

Cu sediul nostru central în București și călătorind în fiecare weekend în diverse orașe din România, Anovia este alegerea perfectă pentru femeile care caută servicii de chirurgie estetică de încredere, accesibile și convenabile. Nu contează unde vă aflați în țară, noi venim la dvs., oferindu-vă aceleași standarde ridicate de calitate și experiență de neegalat.

Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită și aflați cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă de la Anovia vă așteaptă cu brațele deschise. Descoperiți-vă potențialul de frumusețe alături de noi!