0745 762 252

Alege clinica Anovia pentru injectări cu acid hialuronic și botox

Descoperă eficiența injecțiilor cu acid hialuronic și botox de la Anovia în reconturarea și volumizarea tenului pentru un aspect reîmprospătat.

Alege clinica Anovia pentru injectări cu acid hialuronic și botox

Descoperă eficiența injecțiilor cu acid hialuronic și botox de la Anovia în reconturarea și volumizarea tenului pentru un aspect reîmprospătat.

Vrei să adaugi puțin volum ca să îți evidențiezi trăsăturile? Sau poate că preferi corectarea ridurilor fine de expresie prin tehnici minim invazive? Anovia îți oferă acces la intervenții estetice localizate, minim invazive cu rol de augmentare și umplere. Probabil printre cele mai râvnite sunt injecțiile cu botox și acid hialuronic, cu riscuri reduse și rezultate vizibile imediat după intervenție. Realizate la nivelul feței, injectările cu acid hialuronic și botox au rol de volumizare și estompare a semnelor lăsate pe chipul tău de trecerea timpului. Fii mai încrezătoare și evidențiază-ți trăsăturile cu ajutorul injecțiilor cu botox și acid hialuronic.

Ce presupun injectările cu rol estetic?

Simți cum tenul își pierde fermitatea din ce în ce mai mult? Injectările cu rol estetic pe bază de acid hialuronic și botox acționează local prin umplerea ridurilor și volumizare. Pielea tenului își recâștigă fermitatea fără să fie supusă unei intervenții dureroase. Clinica Anovia aduce mai aproape de tine procedurile estetice pe bază de injecții cu botox și acid hialuronic la care poți apela de fiecare dată când vrei să redai aspectul uniform chipului tău. Acid hialuronic pentru mărirea buzelor? Injecții cu botox sau acid hialuronic pentru estomparea ridurilor? Alege tot ce ai nevoie pentru un aspect impecabil la orice vârstă!

Injecțiile cu botox și acid hialuronic au fost mult timp un subiect controversat din cauza indicațiilor greșite și aplicării exagerate. Întotdeauna trebuie să existe un echilibru în ceea ce ține de procedurile estetice pentru că acestea trebuie să îți ofere un aspect cât mai natural și să îți evidențieze trăsăturile. Minim invazive cu acțiune imediată, injectările cu botox și acid hialuronic au rol de corectare, umplere și volumizare a zonelor feței. Dacă aceste trei caracteristici se respectă la fiecare injectare, rezultatul va emana naturalețe și echilibru.

La fiecare injectare, fie că vorbim despre acid hialuronic, fie că alegi botox pentru tratamentul ridurilor, se optează pentru o cantitate de substanță adaptată nevoilor pacientului. Astfel rezultatul va acționa local asupra zonei țintite, fără să existe riscuri nedorite. În funcție de scopul injectării putem vorbi atât despre injecții cu acid hialuronic pentru volumizarea unor zone (pomeți, buze), cât și de injecții cu botox și acid hialuronic pentru estomparea și umplerea ridurilor de expresie. Dacă ai nevoie de ajutor și sfaturi specializate pentru alegerea operațiilor estetice potrivite, apelează la consultantul Anovia si vei primi cele mai bune recomandări adaptate nevoilor tale.

Despre injecțiile cu acid hialuronic și botox și rezultatele acestora

Indiferent de motivul pentru care apelezi la injectările estetice, fie că este pentru mărirea buzelor, fie că îți dorești estomparea ridurilor, rezultatul final este cel mai important detaliu. De la stabilirea cantității injectate, până la menținerea rezultatelor, trebuie să fii corect informat despre fiecare pas.

În cazul injectărilor estetice vorbim despre intervenții minim invazive, cu anestezie aplicată local asupra zonei feței unde se injectează botox sau acid hialuronic. Timpul de recuperare este minim, astfel că îți poți relua activitățile zilnice imediat, comparativ cu intervențiile de chirurgie estetică unde timpul de recuperare este mai mare. Odată finalizată procedura estetică, trebuie să respecți sfaturile și recomandările medicului estetician pentru menținerea rezultatelor.

Trebuie să știi că injectările cu botox și acid hialuronic au rezultate cu durată limitată. În funcție de cantitatea injectată acestea pot fi vizibile de la 3 luni până la 6 luni după intervenție. Când efectul începe să se estompeze, poți apela din nou la injecțiile cu botox și acid hialuronic. Poți contribui la menținerea rezultatelor prin respectarea recomandărilor imediat după intervenție. Acestea contribuie la stabilizarea toxinei botulinice sau a acidului hialuronic în zona dorită și acționează localizat fără alte riscuri.

De ce să alegi injectarea cu botox și acid hialuronic la Clinica Anovia?

Vrei acces la proceduri estetice sigure și vizibile? La Clinica Anovia îți oferim acces la toate intervențiile estetice localizate prin injectare, aplicate atent și echilibrat pentru un aspect natural și echilibrat. De la prima vizită și consultul la medicul estetician, până la finalul intervenției estetice, parcurgem împreună fiecare pas ca să atingem rezultatele dorite. Ne dorim să îți redăm încrederea în aspectul fizic prin injectări estetice minim invazive, aplicate echilibrat pentru un aspect natural.

Ce iti oferim

  • Profesionalism
  • Training și pregătire medicală constantă la cele mai înalte standarde
  • Echipamente și aparatură medicală de ultimă generație
  • Proceduri estetice realizate prin injectare cu substanțe sigure și eficiente
  • Prețuri accesibile și posibilitatea de plată în rate
  • Consultanță personalizată 
  • Confidențialitate medic-pacient
  • Sfaturi și recomandări de specialitate înainte și după intervențiile estetice

 

Evidențiază-ți trăsăturile cu ajutorul procedurilor estetice minim invazive de la Clinica Anovia! Descoperă cel mai eficient mod pentru a reda tenului tău volumul și fermitatea la care visezi. Află care sunt recomandările consultantului personal și alege injecțiile cu botox sau acid hialuronic care se potrivesc nevoilor tale.

weekend în diverse orașe din România

Cu sediul nostru central în București și călătorind în fiecare weekend în diverse orașe din România, Anovia este alegerea perfectă pentru femeile care caută servicii de chirurgie estetică de încredere, accesibile și convenabile. Nu contează unde vă aflați în țară, noi venim la dvs., oferindu-vă aceleași standarde ridicate de calitate și experiență de neegalat.

Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită și aflați cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă de la Anovia vă așteaptă cu brațele deschise. Descoperiți-vă potențialul de frumusețe alături de noi!