0745 762 252

Tarife

Suntem dedicați oferirii unor servicii de estetică de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Fie că sunteți în căutarea unui tratament facial revoluționar sau a unei proceduri minim invazive de rejuvenare, aici veți găsi o listă completă și detaliată a tuturor opțiunilor disponibile, alături de costurile aferente. Investiți în frumusețea și binele dvs. cu Anovia

De ce să amâni momentul când poți alege plata operațiilor estetice în rate?

Clinica Anovia îți oferă acces la plata serviciilor în rate, indiferent de costul acestora. Achiziționează procedurile estetice dorite și rambursează suma în rate egale, fără să simți impactul asupra bugetului tău. Poți alege tot ce ai nevoie pentru a reda frumusețea corpului tău, de la implant mamar cu plata în rate, până la procedurile de injectări estetice cu plata în rate. Consultă termenii și condițiile și accesează planul de rate oferit de TBI Bank care ți se potrivește.

Frumusețea ta nu are preț! Redă fermitatea și echilibrul exterior corpului tău prin operațiile estetice de la Clinica Anovia.

Injectari

Injecțiile estetice reprezintă o modalitate minim invazivă de a combate semnele îmbătrânirii, de a îmbunătăți conturul facial și de a atinge un aspect mai tânăr și mai odihnit. La Clinica Anovia, utilizăm doar produse de cea mai înaltă calitate, aprobate și testate clinic, pentru a vă oferi rezultate naturale și de lungă durată. Oferim o gamă variată de injecții, inclusiv umplere cu acid hialuronic, toxina botulinică pentru tratamentul ridurilor și soluții pentru conturarea feței și îmbunătățirea texturii pielii.

Echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă ghida și a vă oferi un plan de tratament personalizat, asigurându-se că fiecare procedură se potrivește perfect cu nevoile și obiectivele dvs. estetice. Consultați pagina noastră de Tarife pentru a afla mai multe detalii despre costurile asociate cu diferite tipuri de injecții estetice.

Injectari cu acid hialuronic (augumentator sau corectie buze)

1 ml Juvederm 3/41190 LEI
1 ml Teosyal kiss1290 LEI
1 ml Revanesse1390 LEI
1 ml Stylage1290 LEI

Injectari cu botox (corectie riduri)

1 zona Botox120 €
2 zone Botox220 €
3 zone Botox340 €

Injectari cu acid hialurinic – alte zone

Umplere (corectie) cearcane Teosyal Dedensity 21500 LEI
Umplere santuri masogeisiene Juvederm Ultra 31190 LEI

Implant

Implanturile estetice sunt o soluție eficientă și de durată pentru a aborda o varietate de nevoi estetice, de la augmentarea zonelor faciale și corporale până la îmbunătățirea aspectului și simetriei. La Clinica Anovia, ne mândrim cu utilizarea celor mai avansate tehnologii și materiale de înaltă calitate pentru a vă asigura rezultate excepționale și siguranță maximă.

Echipa noastră de medici esteticieni este aici pentru a vă oferi consultanță profesională și a vă ghida în alegerea celei mai potrivite tipologii de implanturi pentru nevoile și obiectivele dvs. fie că este vorba de implanturi mamare, implanturi faciale sau alte tipuri de implanturi corporale. Ne angajăm să vă oferim un plan de tratament personalizat și să ne asigurăm că veți ieși din clinica noastră simțindu-vă mai încrezători și mai fericiți în propria piele.

Implant mamar cu proteza mentor3890€
Implant mamar cu proteza motiva4100€
Implant mamar cu proteza politech3890€
Implant mamar cu proteza arion3490€
Lifting mamar vertical fara implant3490€
Lifting mamar T inversat fara implant3690€
Micsorare sani3100€
Abdominoplastie2590€
Abdominoplastie plus lipoaspiratie3990€
Blefaroplastie superioara850€
Blefaroplastie superioara plus inferioara1600€
Rinoplastie3500€
Otoplastie1100€
Cantopexie9900€
Liposuctie spate2100€
Liposuctie brate1500€
Liposuctie coapse externe1390€
Liposuctie coapse externe1390€
Liposuctie coapse interne1390€Hai sa ne cunoastem!

Completați formularul de mai jos pentru a primi o estimare de preț personalizată pentru serviciile noastre. Unul dintre specialiștii noștri vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta opțiunile care vi se potrivesc cel mai bine.

Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită și aflați cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă de la Anovia vă așteaptă cu brațele deschise. Descoperiți-vă potențialul de frumusețe alături de noi!